REȚINUTĂ PENTRU CRIMA DE LA METROU

0
1175

 

Principalul suspect în cazul crimei de la metrou, o femeie de 36 de ani, a fost reţinută aseara pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor, urmând să fie dusă în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii încearcă să afle care este motivul pentru care femeia a impins-o pe tanara de 25 de ani, in fata metroului.

Aceasta este cea care, aseara, in statia de metrou Dristor 1, a împins pur si simplu, victima de la spate peste șinele de metrou în momentul în care o garnitură intra în stație. Tanara, in varsta de 25 de ani, a murit în urma impactului cu trenul. Iniţial, s-a crezut că aceasta s-a sinucis.

Oamenii legii spun că agresoarea a părăsit staţia de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în faţa metroului, in staţia Costin Georgian. Suspecta de crimă ar fi încercat anterior să comită acelaşi gest inexplicabil într-o altă staţie din subteranul bucureştean. Persoana în cauză a depus plângere la Poliție. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 32 = 33