Sfârșit cumplit și stupid pentru un tânăr din Constanța

0
962

 

Un tânăr a căzut pur și simplu din mașina prietenului său în timp ce mergea spre casa și a murit pe loc. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă eforturile au fost zadarnice. Unii martori spun că șoferul care conducea autoturismul făcea liniuțe.

Tânărul de 27 ani fusese la o întâlnire cu prietenii în zona industrială a orașului. Un loc în care, de regula, la sfârșit de săptămână se adună pasionații de viteză și fac întreceri. Nu se știe din ce cauză șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp. Din impact portiera din spate s-a rupt iar tânărul aflat pe banchetaă, fără centura de siguranța, a fost pur și simplu aruncat pe asfalt.

Impactul cu asflatul a fost atât de puternic încât tânărul a intrat în stop cardio respirator. Medicii sosiți  la fața locului au început manevrele de resuscitare. Din păcate fără nici un rezultat.

Ambianta imag amator  din timpul resuscitarii…0,09-0,12

Un alt pasager aflat pe bancheta din dreapta,  dar și șoferul au scăpat nevătămați. Acesta din urma se va alege cu dosar penal și va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

54 + = 59