Horoscop 8 – 14 decembrie

0
4360

 

Berbec-  puteți simți o creștere  și o pasiune pentru schimbările sociale. Se dă astfel o luptă de reconciliere a vechilor credințe cu adevărurile nou conștientizate. Provocările ce vin  încurajează să lucrați la o schimbare  majora.

 

Taur-  puteți să gestionați împreună cu partenerul  o activitate, deoarece este un moment potrivit să vă luați angajamente pe termen lung și să stabiliți obiective pentru viitor.

 

Gemeni- va trebui să dați dovadă de activitate intensă și acțiune tip lider la locul de muncă, lucrând dacă e cazul și în mod independent.Veți cere mult de la alții, veți fi adevărați perfecționiști și, chiar dacă nu convine tuturor, voi o să beneficiati.

 

Rac-“ muncim din greu, jucăm la greu”-cam așa ar trebui să sune motto-ul perioadei . Veți înțelege rapid și exact ce trebuie să faceți la locul de muncă, dar vă veți și distra de fapt.

 

Leu- în timp ce spuneți că sunteți loiali  celor dragi, puteți fi  îndreptați și spre un flirt , astfel că întâlnirea cu o singură persoană nu este întotdeauna ușoară pentru cei în cuplu.

 

Fecioara- veți comunica  ușor , mintea va fi în alertă și chiar veți lăsa cuvintele să  scape fără să  gânditi. O să vă  simțiti dornici să vă împărtășiți ideile, opiniile și cunoștințele cu alții, în speranța că vă vor putea aprecia  acest stil de comunicare directă.

 

Balanta- abilitățile  fizice vor fi puternice și nu veți ezita să stați până mai târziu la birou , să faceți muncă suplimentară ,să vă oferiți voluntar mai mult decât de obicei. Veți  lucra bine mai ales la proiecte independente.

 

Scorpion- asigurați-vă că nu sunteți prea încăpățânati când vine vorba de probleme delicate cu cei dragi. Oricum,cel puțin în familie,veți avea tendința mai mult de a  vă supăra voi decât să supărați și să răniți pe alții în situații dificile.

 

Sagetator- ar fi bine să acceptați ideea că nu aveți dreptate chiar tot timpul și că este necesar să vă schimbați ideile și modul de a gândi atunci când vă simțiți uneori în mijlocul unui  conflict! Fiți conștienți că Mercur e retrograd pentru toți și fiecare nativ e mai sărac  în expresie și comunicare .

 

Capricorn- pentru că aveți mai degrabă un cerc de prieteni strâns decât unul larg, vă veți împărtăși ideile și opiniile  cu alții în care aveți încredere. Cu siguranță veți fi mai visători , deoarece vă puneți mari speranțe în viitor.

 

Varsator- dacă aveți un grup prietenos puternic și care să vă ofere dragostea de care aveți nevoie, solicitați acest lucru și acceptați să primiți ajutor. Puteți obține o mâna întinsă  atunci când alții află , vă  înțeleg și pot empatiza cu situația dvs.

 

Pesti-  nu ar fi exclus să intrați în dezbateri despre probleme sociale, nedreptăți sau opinii politice. Sunteți destul de liberali, susținând drepturile întregii omeniri, iar caracterul plin de compasiune va străluci .

Horoscop realizat de Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =