PRIME ÎNLOCUITE CU BONUSURI

0
1030

 

În acest an, angajații Primăriei Buzău nu vor mai fi răsplăţiti cu prime de sărbători, ci cu bonusuri de performanță. Nu toti functionarii vor primi bonusuri, ci doar 54 dintre ei, care ar fi avut performanțe deosebite în activitate. Bonsurile sunt substanțiale, 2.900 de lei fiind suma cea mai mare pe care o va primi un angajat al Primăriei Buzău.

În acest an, de sărbători, doar 54 de funcționari din cadrul Primăriei Buzău vor beneficia de prime de sărbători. Decizia aparţine primarului, Constantin Toma, care consideră că nu toți subordonații săi merită să fie recompensați, la sfârșit de an, pentru munca prestată.

Bonusurile acordate celor 54 de angajați „model” nu sunt deloc de neglijat. 2900 de lei este suma pe care o vor primi, luna viitoare, cei mai performanți fucționari!

Zilele trecute, pe site-ul Primăriei Buău a fost postată o listă cu salariile, pe funcții, ale angajaților instituției. Astfel, un șef de birou are un salariu brut de 6.800 de lei, tot atât cât primește și un consilier personal al primarului. Edilul Buzăului încasează un salariu de 13.050 de lei brut, în timp ce viceprimarii câștigă, lunar, 11.600 de lei, tot brut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 16 = 21