Străinii , întămpinați traditional cu păine și sare La Școală nr. 7 din Buzău în cadrul unui proiect internațional

0
1509

Zeci de elevi şi profesori din Cehia, Grecia, Spania, Slovenia, Bulgaria si Turcia s-au aflat în această săptămână în Buzău, în cadrul unei schimb de experienţă cu Şcoala Gimnazială Nr.7. Străinii au vizitat, luni, 13 noiembrie, unitatea de învătămînt din municipiu și au fost întămpinați tradițional, cu păine și sare.

Atât elevii de peste hotare, cât şi cei din Buzău s-au arătat foarte încântaţi de activităţile desfăşurate în cadrul proiectului educaţional. “Echipa de proiect a Școlii Gimnaziale Nr. 7, Buzău este formată din Urmuzache Marilena (director), Stanciu Ștefana (director adj.), Ivan Iuliana, Matei Roxana, Aristotel Doinita, Ene Liliana”, a declarat coordonatorul proiectului, Popescu Grațiela.

Pănă pe 17 noiembrie, elevii cehi, greci, spanioli, sloveni, bulgari și turci au avut în program workshopuri la Steam Hub Brașov, la Casa Experimentelor, București, au vizitat Muzeul de Științe Antipa, Vulcanii Noroioși și au realizat experimente în școala. Tot săptămîna aceasta, invitații au fost prezenți la Muzeul Județean Buzău, în cadrul expoziției „Dumitru Dan – globe trotter”.

Şcoala Gimnazială Nr.7 din Buzău este implicată într-un proiect Erasmus, alături de alte unități de învăţământ din 6 ţări. Pănă acum, 13 elevi și 4 cadre didactice de la unitatea de invățămînt din Buzău au participat peste hotare, la proiectul cu finanțare europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =