Accidente rutiere pe bandă rulantă în Brăila

0
1039
Sursa foto: Arhivă

 

Trei persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, printre ele şi şoferul unui TIR care, băut fiind, a pierdut controlul volanului şi s-a rasturnat pe câmp.

Primul incident rutier s-a petrecut în apropierea localităţii brăilene Gropeni. Autotrenul încărcat cu cereale venea spre Brăila, pe DJ 212, când, la ieşire din Gropeni, șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un canal din zonă. Şoferul, care era conştient, a fost prins în cabină. După ce a fost scos dintre fiare de  către pompierii de la Descarcerare, tânărul de 36 de ani, a fost transportat la spital, însă nu a fost nevoie de internare. El a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost 0,48 mg-litru alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Al doilea eveniment rutier s-a petrecut dis de dimineaţă, în municipiu, când un tânăr de 20 de ani din judeţul Dâmboviţa se deplasa cu o autoutilitară Ford pe strada 1 Decembrie, iar într-o intersecţie nu a acordat prioritate unei alte autoutilitare, condusă de un brăilean, de 57 de ani. În urma impactului Ford-ul a ricoşat într-un jeep Toyota, ce venea din sens opus, pe strada 1 Decembrie. Doua persoane aflate în microbuz au ajuns la spital cu răni care nu le pun viaţa în pericol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 81