Ministrul Comunicațiilor, Lucian Șova, dar și noul președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu au fost prezenți la Convenția Națională ACeR

0
1148
sursa foto: acer.org.ro

 

Ediția a V-a Convenției Naționale de Comunicații Electronice, eveniment care a avut loc astăzi, în Capitală, a avut oaspeți de seamă. Printre ei, ministrul Comunicațiilor, Lucian Șova, dar și noul președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu. Evenimentul a reunit liderii și inovatorii industriei de telecomunicații, care, pe tot parcursul zilei, au dezbătut teme privind dezvoltarea acestui domeniu în România.

Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România a organizat astăzi, la Hotelul Marriot din Capitală, ediția a cincea a  Convenției ACeR, cel mai important eveniment al anului dedicat industriei de telecomunicații din România. La reuniune au participat reprezentanți ai celor mai importante trusturi media internaționale, naționale și locale, principalii jucători de telecomunicații din țară dar și marii furnizori de echipamente si soluții tehnice. La eveniment au ținut să fie prezenți si ministrul Comunicațiilor, Lucian Șova, dar și noul președinte al Autoritații Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Sorin Grindeanu.

A.C.e.R. este singura organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice din România, de la televizune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

În cadrul reuniuni, participanții au avut ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV si al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile si provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 81