Cinema 3D vă invită la film

0
1375

Premiere la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, înă săptămâna 3-9 noiembrie! Iubitorii de film se vor putea bucura de două noi producții de calitate precum, Beyond Skyline- Dincolo de Orizont și Happy Death Day- Zi de naștere Mortală. Copiii au și ei animațiile ,,The Little Vampire,, și “The son of Bigfoot”. Prețul unui bilet este de doar 15 lei pentru producțiile 3D, iar pentru cele 2D și copii, 10 lei.

Pentru perioada 3-9 noiembrie, Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, a pregatit producții de excepție pentru cinefili. Sâmbătă si duminică, de la ora 12.00,  micii spectatorii pot urmări animația, 3D, dublată în limba română – The Little Vampire,, , iar de la ora 14.00,  animația 3 D, dublată în limba româna, “The son of Bigfoot” . Tot în weekend, de la ora 16:10, va rula  pelicula Beyond Skyline – Dincolo de orizont.

În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor, de la ora 18.30, este programată producția ,,Happy Death Day-Zi de naștere mortală. Filmul prezintă povestea lui Tree, o tânără şi frumoasă studentă, care încearcă să se bucure de ziua ei de naştere. Realizează curând că este ultima zi din viaţa ei. Asta dacă nu cumva află cine a ucis-o. Fata retrăieşte la nesfârşit această ultimă zi, murind de fiecare dată altfel.

Zilnic, de la ora 20,30  va rula  pelicula 3D ,,Thor: Ragnarok.

Prețul unui bilet la Cinema 3D este de 15 lei la producțiile 3D, 10 lei la cele 2 D și pentru copii. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13,30, iar sâmbăta și duminică începând cu ora 11,30.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 + = 54