Obținerea unui atestat Cambridge English a devenit un vis frumos pentru tot mai mulți elevi români

0
1265

Elevii care își doresc un atestat Cambridge îl pot obține de acum la centrul de evaluare de la școala gimnaziala Vasile Cristoforeanu. Înființarea centrului este un răspuns la numărul tot mai mare de elevi care își doresc confirmarea, printr-un examen recunoscut la nivel internațional, a cunoștințelor de limba engleză.

Unitatea școlară din Râmnicu Sărat va derula  numeroare întâlniri de consultare cu elevii care doresc să susțină examenul Cambridge. Mai mult, la nivelul școlii, elevii vor desfășura săptămânal mai multe ore de engleză .

Deși unii elevi nu realizează importanța acestui atestat, știu însă sigur că învățarea unei limbi străine, și mai ales engleza, le va fi de folos în viitor.

Elevii care participă la aceste testări și obțin atestatele Cambridge scapă în acest fel de examenul de admitere pentru clasele bilingve și intensive de liceu, iar elevii de liceu își pot echivala proba de competență lingvistică la Bacalaureat. Mai mult, examenul este recunoscut de toate unitățile de învățământ din țările vorbitoare de limba engleză.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 11 = 13