Vieți curmate de Halloween

0
1169

Tragedie de proporții la Suceava în miercuri dimineață. Cinci tineri au ars de vii într-o mașină și alte trei persoane au fost rănite după un grav accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Tinerii se întorceau acasă după ce petrecuseră de Halloween într-un club din Suceava. Unul dintre ei a postat o fotografie pe Facebook chiar din timpul petrecerii.

Viața a cinci tineri a fost curmată într-un mod cumplit pe un drum din Suceava. Baieții petrecuseră de Halloween într-un club și se întorceau acasă la Gura Humorului. Nu au mai ajuns din păcate. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a luat foc, iar cei cinci tineri nu au mai avut nicio șansă de scăpare.

Alte trei persoane au fost rănite în accident. Una dintre ele a fost transportată la spital. Localnicii din zonă au fost de-a dreptul îngroziți de ce au văzut. Ei spun că dacă nu se izbeau în camion, cel mai probabil s-ar fi răsturnat cu mașina sub un pod din apropiere.

Șoferul mașinii în vârsta de 26 de ani a fost deja identificat de familie. Pentru ceilalți sunt așteptate familiie la spitalul din Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 51