CAMERE ANTI-FURT

0
1084

Numărul furturilor de pe tarabele din piețe, dar și cele din buzunare, poate fi redus cu ajutorul camerelor de supraveghere. Dovada că în piața agroalimentară din Râmnicu Sărat infracțiunile de acest gen sunt tot mai puține, de când în zonă au fost montate cele 20 camere video, care înregistrează orice mișcare. Puținii hoți, care își mai încearcă norocul, sunt cei veniți din alte orașe, însă aceștia sunt identificați ușor cu ajutorul imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere.

Decizia de montare a 20 camere de supraveghere în Piața Agroalimentară, din Râmnicu Sărat, a fost luată pentru a crește siguranța cumpărătorilor și a comercianților, care au fost deseori victime ale furturilor. Investiția realizată în 2013 s-a dovedit a fi extrem de eficientă. De la un an la altul, numărul infracțiunilor a scăzut considerabil, iar hoții au fost mai ușor de identificat.

Fenomenul furturilor din buzunare nu a fost redus în totalitate, pentru că sunt hoți din alte orașe, care vin la Râmnicu Sărat și îți încearcă norocul. Unii dintre ei profită de aglomerația din piață și încearcă să fure, neștiind că există camere de supraveghere. Polițiștii sunt însă tot timpul pe urmele lor.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =