HOȚUL DE BISERICI, PRINS

0
1200

Căutat de poliţiştii buzoieni mai bine de o săptămână, hoțul care a prădat Catedrala arhiepscopală din Buzău, a fost prins. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Teleorman. El este bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat. În weekendul când a prădat Catedrala arhiepiscopală, bărbatul ar mai fi sustras bani și bunuri si din două alte două biserici, ambele din municipiul Rm. Sărat.

Polițiștii de la Investigații Criminale au dat de urma autorului furtului de la Catedrala arhiepiscopală din Buzău, din dimineața zilei de 22 octombrie. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din județul Teleorman, care, în perioada 21 – 23 octombrie, ar fi spart și alte două lăcașuri de cult din municipiul Rm. Sărat, de unde ar fi sustras sume importante de bani.

Poliţiştii au descins la un imobil din municipiul Galaţi, unde hotul se ascunde, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri despre care bănuiesc că ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor.

Prejudiciul cauzat de suspect prin spargerea bisericilor din Buzău și Rm. Sărat a fost estimat la peste 4.000 de lei. Activităţile au fost desfăşurate în colaborare cu poliţişti din Galaţi şi Brăila, iar oamenii legii continuă cercetările şi încearcă să recupereze prejudiciul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 64