Doi porci mistreţi morţi au fost găsiți pe plaja din Mamaia Nord

0
1242

Ore bune cele două animale au stat pe plajă până când autoritățile sanitar-veterinare le-au ridicat de la fața locului ca să le ducă la un incinerator. De unde vin și cum au ajuns acolo, e încă un mister pentru constănțeni, iar părerile sunt împărțite.

Un angajat al unei companii de gaze care verifică instalaţiile din zonă a găsit animalele moarte. Părea că sunt aduse de furtuna care răscolește Marea Neagră de 2 zile.

Într-adevăr, erau doua animale, la distanță de câteva zeci de metri unul de celălalt. Cele două leșuri de mistreți erau parțial acoperite de nisip.

Imaginea incredibilă i-a surprins pe oamenii din zonă. În extrasezon, în Mamaia Nord sunt doar paznicii hotelurilor și muncitorii care lucrează la construcția vilelor nou-apărute acolo.

În urma sesizărilor, leșurile sunt ridicate de echipele de la Apele Române pentru a fi incinerate.

Nu e prima apariție de acest fel la Constanța. În luna iulie un mistreț a rămas blocat în canalizarea oraşului Constanţa. Autorităţile afirmau atunci că ar mai fi alţi trei mistreţi între Mamaia Nord şi Năvodari, habitatul lor fiind distrus de un proiect imobiliar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =