VERIFICĂRI PENTRU O IARNA GREA

0
1154

În prag de iarnă, polițiștii buzoieni au mai primit o misiune: să verifice dacă drumarii au pregatit stocurile de nisip şi sare pentru sezonul rece.  Autorităţile buzoiene dau  asigurări că cetăţenii nu vor întâmpina neplăceri pe drumurile din judeţ, iar achiziţia materialelor necesare deszăpezirii a început în forță.

Secţia Drumuri Naţionale Buzău va fi prima instituție  verificată de politişti la începutul lunii viitoare. Oamenii legii se vor asigura dacă drumarii au pregătit suficiente stocuri de nisip şi sare pentru sezonul rece. La rândul lor, până pe 15 noiembrie, autorităţile judeţene trebuie să verifice dacă utilajele de deszăpezire care vor acționa pe drumurile din județul Buzău sunt reperate şi în stare bună de funţionare. Asta pentru a preîntâmpina eventualele  problemele ce pot apărea odată cu venirea zăpezii.

Meteorologii vin cu veşti ingrijoratoare despre iarna care  bate la uşă.  Potrivit specialistilor, vor fi căderi mari de zăpadă, viscole şi temperaturi de până la minus 20 de grade, asa cum a fost in iarna 2012-2013, mai ales în zona de Sud-Est a Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =