EVACUAȚI PENTRU DATORII

0
913

Au ajuns în situația de a fi evacuați pentru că au acumulat restanțe la neplata chiriei și a utilităților. Este cazul mai multor locatari din Rm. Sărat, care stau cu chirie în locuințele sociale și în blocurile ANL, care nu și-au plătit la timp datoriile. În momentul în care au ajuns în situația limită de a rămâne pe drumuri, mulți dintre aceștia au cerut o reeșalonare a datoriilor.

Unii dintre chiriașii din locuințele sociale și din blocurile ANL, din Rm. Sărat, au acumulat datorii uriașe, atât la întreținere, cât și la chirie. Chiar dacă au fost somați, puțini dintre ei și-au achitat din datorii, ajungând  în situația de a fi actionați în instanță. În cazul unor chiriași s-au dat deja sentinte de evacuare și punere în executare a acestora.

Autoritățile locale spun că toate acțiunile în instanță au drept scop recuperarea datoriilor și nicidecum evacuarea chiriașilor. Abia în momentul în care ajung în situația limită de a rămâne pe drumuri, mulți dintre aceștia cer o reeșalonare a datoriilor.

Locuințele rămase libere în urma evacuarilor vor fi distribuite altor cetățeni care au nevoie de un acoperiș deasupra capului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 + = 67