SURPRIZE PENTRU CINEFILI

0
1439

În perioada 15-21 septembrie, Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, propune noi surprize pentru cinefili.  Sâmbătă și duminică, de la ora 12,00,  aceștia pot urmări animația, 3D, dublată în limba română, Goana dupa alune 2, iar de la orele 14.00  și 16.10 este programată animația Patrula Junglei. În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor, de la ora 16.10, este programat filmul Renegaţii. Zilnic, de la ora 18.20 va rula și pelicula  IT,  care are la bază romanul omonim al lui Stephen King și care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori.

Cinema 3 D Râmnicu Sărat vă aduce, în premieră, filmul ,,Asasin American,,. Producția prezintă povestea super agentului Mitch Rapp, lovit de o tragedie neașteptată. După nefericita întâmplare, Rapp este salvat din cenuşă şi recrutat pentru un nou început într-un program operaţional secret de elită. Acum este un alt om cu o misiune de recuperare extrem de importantă. ,,Asasin American,, excelează la capitolul acţiune, lupte corp la corp și scene nerecomandate copiilor sub 15 ani.

Prețul unui bilet la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat este de 15 lei la producțiile 3D, 10 lei la cele 2 D și pentru copii. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17,30, iar sâmbăta și duminica începând cu ora 11,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 + = 83