Secţie modernizată la Spitalul municipal Râmnicu Sărat

0
1435

Au parte de condiţii şi tratament exact ca într-un spital din Capitală. Este vorba despre pacienţii internaţi pe secţia chirurgie de la Spitalul Municipal din Rm Sărat. Secţia a fost redată în folosinţă dupa ce, timp de o lună, s-au desfaşurat ample lucrări de renovare şi modernizare.
În ultimii ani, Spitalul Municipal Rm. Sărat s-a aflat într-o continuă modernizare, principalul scop fiind acela de a oferi cele mai bune servicii pacienţilor. După ce, anul trecut, s-au deschis centrul de Recuperare Medicală și Balneofizioterapie, secţia de îngrijiri paliative şi a fost modernizată secţia de pediatrie, lucrarile continua şi în 2017. Recent, s-au finalizat lucrările unei alte secţii din cadrul unitaţii medicale, si anume cea de chirurgie. Saloane moderne, lenjerie nouă şi mai ales o sală de mese: toate aduc un plus de nouate secţiei de chirurgie.
Pacienţii sunt atat de mulţumiţi de condiţii, că doar boala îi mai supără. Odată cu încheierea acestei investiţii, unitatea medicală din Rm. Sărat a devenit una dintre cele mai moderne din judeţul Buzău.

D.Ţigleanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 73