Incendiu de la un flex

0
969

 

Incendiu de proporții la intrarea în localitatea brăileană Albina, din cauza unei scântei provocate de un flex. Au ars acoperișurile a două locuințe și un depozit de mase plastice. Din fericire nu au existat victime.

Incendiu puternic la intrare în localitatea brăileană Albina, după ce o clădire folosită drept depozit a luat foc. Clădirea se află lângă un centru de colectare al fierului vechi, acolo unde, în momentul producerii incendiului se aflau muncitori care au folosit un flex. De la acesta au sărit scântei care au aprins mai multe materiale inflamabile.  Oamenii au sunat imediat la 112 și au început să scoată lucrurile posibil inflamabile din curtea imobilului și din clădirile alăturate.

La fața locului au ajuns trei autospeciale cu apă și spumă, pompierii reușind să stingă incendiul după câteva ore. În total au ars clădirea folosită drept depozit pentru mase plastice și acoperișurile a două case. În zonă, traficul pe DE 584 s-a derulat pe o singură bandă, alternativ, pe toată durata incendiului și intervenției pompierilor .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =