SCHIMBĂRI ÎN GUVERN

0
1205

Conducerea PSD l-a validat astăzi pe senatorul Mihai Fifor, ministru al Economiei, pentru funcția de ministru al Apărării Naționale, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea. Pentru funcția de ministru al Economiei, a fost propus deputatul PSD Gheorghe Șimon. Cele două propuneri au fost trimise președintelui Klaus Iohannis.

PSD l-a propus pe Mihai Fifor, actualul ministru al Economiei, pentru conducerea Ministerului Apărării Naţionale, iar pe Gheorghe Şimon la Economie, a anunţat liderul PSD, Liviu Dragnea. Cele două propuneri au fost trimise președintelui Klaus Iohannis.

Mihai Fifor, in varsta de 47 de ani, a fost seful comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, preşedintele Comisiei senatoriale pentru regulament, precum si membru în Comisia Senatoriala pentru politica externa. Fifor a mai fost secretar de stat in Ministerul de Interne in 2009 si in 2012, in Guvernul Ponta.

Gheorghe Şimon, noul ministru al Economiei, are 62 de ani şi este membru PSD din anul 1992. Este deputat de Maramureş, la al doilea mandat, el fiind şi vicepreşedinte al organizaţiei Maramureş a PSD.

După demisia lui Adrian Ţuţuianu de la conducerea Ministerului Apărării, interimatul la conducerea ministerului a fost asigurat de vicepremierul fara portofoliu Marcel Ciolacu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 97