Echipa naţională a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, de anul viitor

0
1365
Sursa: gsp.ro Meciul de fotbal Romania - Muntenegru, scor 1-1, grupa E, preliminariile CM 2018, desfasurat pe stadionul Cluj Arena, in Cluj-Napoca. 04.09.2016

Luni seară, tricolorii au pierdut cu 0-1 partida disputată în deplasare în compania selecţionatei Muntenegrului şi nu mai au nici măcar matematic şanse de a prinde locul 2, care duce la baraj.

Obligată să câştige pentru a păstra şanse de a ajunge la barajul pentru Cupa Mondială, naţionala României a pierdut şi în Muntenegru. În minutul 13, Chipciu a căzut în careu după duelul cu Vesovic, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue. Tătăruşanu a avut noroc la ratarea incredibilă a lui Beciraj, apoi a intervenit foarte bine la şutul lui Marusic.

Tot Chipciu a semnat singurul şut pe poartă al tricolorilor din prima repriză, care s-a încheiat cu lovitura liberă executată de Jovetic, fix în coechipierul Beciraj. În minutul 64, Daum i-a introdus pe Băluţă şi Stanciu, dar golul a venit în poarta lui Tătăruşanu. Jovetic a înscris de lângă Chiricheş al şaptelea său gol din preliminarii.

Tricolorii n-au reuşit să se apropie de poarta adversă până la final şi au pierdut cu 0 -1.

Fără nicio şansă de calificare, România mai are de jucat acasă, cu Kazakhstan, şi în deplasare, cu Danemarca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 3 = 5