Geta Burducea a revenit la șefia Inspectoratului Școlar Județean Buzău

0
1620

Geta Burducea  este,  începând de luni 4 septembrie, noul inspector școlar general în judeţul Buzău. Acesta a fost  delegată  să conducă institutia până la organizarea unui nou concurs. Fosta şefă a inspectoratului, Florina Stoian, a fost demisă printr-un ordin emis la jumătatea lunii august de către Ministerul Educației.

Geta  Burducea  a fost nominalizată în urma unei selecții organizate de Ministerul Educatiei să revină  la șefia institușiei până la organizarea unui nou concurs. Cinci persoane și-ar fi trimis CV-urile spre analiză, însă doar al acesteia a fost a fost acceptat. Fosta şefă a inspectoratului şcolar, Florina Stoian, a fost demisă printr-un ordin emis la jumătatea lunii august de catre Ministerul Educației.  Stoian a dat insa în judecată conducerea ministerului, considerând demiterea sa un abuz.

Geta Burducea nu este străină de ce înseamnă activitatea de la vârful Inspectoratului Școlar Buzău,  întrucât ea s-a aflat și în trecut pe funcții de conducere. A fost inspector școlar pentru învățământul primar în perioada 2006-2010, apoi inspector general adjunct în perioada 2012- 2014, când a fost numită, cu delegație, inspector școlar general, pana în 2016. Acesta ea va conduce Inspectoratul Şcolar Buzău, cu delegație, până la organizarea unui nou concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 77