Noi surprise pentru cinefili

0
1226

Cinema 3D Rm. Sărat a pregătit noi surprize pentru cinefili! Și în următoarea săptămâna, aceștia se vor putea bucura de universul filmelor de calitate, odată cu proiecțiile: ,,Fun Mom Dinner“, ,,Annabelle: Creation,, și Barry Seal: Trafic în stil american.

La cinematograf vor rula și două super-animații, dublate, în varianta 3D: The Nut Job 2: Nutty By Nature și The Emoji Movie. Prețul unui bilet este de doar 15 lei pentru producțiile 3D, iar pentru cele 2D și copii 10 lei.

În perioada 25 -31 august, Cinema 3D, din Rm. Sărat, propune noi surprize pentru cinefili.

Sâmbata și duminică de la ora 12,00, aceștia pot urmări animația The Emoji Movie, iar de la ora 14.00 este programată animația The Nut Job 2: Nutty By Nature.

Tot în weekend, de la ora 16.00 va rula comedia ,,Fun Mom Dinner“. În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor, de la ora 18.10, este programat filmul “Annabelle: Creation”, producție pe gustul amatorilor de horror.

Zilnic, de la ora 20,30 va rula și filmul Barry Seal: Trafic în stil american. Producția prezintă o poveste incredibil de adevărată cu Tom Cruise în rolul lui Barry Seal, un pilot recrutat de CIA pentru unele din cele mai scandaloase misiuni din istoria agenției.

Prețul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sarat este de 15 lei la producțiile 3D, 10 lei la cele 2 D si pentru copii.

Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începand cu ora 17,30, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 11,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 6