Un bărbat a lovit o femeie cu baston pe motiv că nu a putut intra la nuntă

0
1114

Scandal violent la o nuntă din Capitală. O tânăra de 28 de ani a fost lovită puternic în cap cu un baston de către un bărbat. Cei doi s-au luat la ceartă, moment în care un agent de pază a încercat să intervină. Bărbatul i-a luat acestuia bastonul și a lovit-o pe tânără.

În restaurantul în care a avut loc incidentul, erau două nunți: una la parter și cealaltă la etaj. Un congolez încearcă să intre la cealaltă nuntă, moment în care este împiedicat de două femei. Așa se iscă un conflict, iar agentul de paza încearcă să intervină.

Congolezul ia bastonul și ajunge să o lovească pe femeie în cap. Angajați restaurantului au sunat la 112, iar femeia a fost dusă de urgență la spital. Congolezul dar și martorii au ajuns la audieri, la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei.

Prietenii congolezului agresiv au venit și ei la poliție să își susțină prietenul, însă nu au știut cât de gravă este faăta ăe care a comis-o.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor pe numele congolezului și a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este sudent în România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =