TABĂRĂ PENTRU TINERI

0
1343

Sunteti în vacanță și doriți să îmbinați utilul cu plăcutul? O tabără de vară pentru tinerii talentaţi preocupaţi de economie, drept, știinte sociale sau inginerie oferă elevilor și studenților ocazia de învăța lucruri noi. Organizată la Poiana Pinului, în județul Buzău, sub sloganul “Identificându-ţi pasiunea, îți construiești inteligent cariera”, Universitatea de Vara „Origini” oferă tinerilor ocazia de a-și stimula imaginația și spiritual creativ. Printre invitații speciali ai taberei de vară se numără, scriitorul și jurnalistul de știință Alexandru Mironov, dar și singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu.

Imaginația, creativitatea și curiozitatea nu vor lipsi din  tabăra de vara organizată de Fundația Origini, la Poiana Pinului. Timp de o săptămână, între 27 august – 3  septembrie, tinerii sunt invitați, la experimente și proiecte, care explică legăturile dintre știință, tehnologie, inginerie și inovație.

Organizată la Poiana Pinului, în județul Buzău, sub sloganul “Identificându-ţi pasiunea, îți construiești inteligent cariera”, Universitatea de Vara „Origini” oferă tinerilor ocazia de a-și stimula imaginația și spiritul creativ. Costurile participării la acest proiect se ridică la 870 lei, cazare și masă.

Centrul de agrement “Poiana Pinului” din județul Buzău  este situat în Subcarpații de Curbură, la poalele Dealului Ciolanu, având o altitudine de cca. 400 m. Centrul de agrement se află la 40 de km de municipiul Buzău, pe șoseaua Buzău – Haleș – Ciolanu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 85