Deschidere Cinema 3D la Râmnicu Sărat

0
2119

Cinematograful 3D din Râmnicu Sărat, din incinta Centrului Cultural Florica Cristoforeanu îmbracă haine de gală pentru marea deschidere de marți, 15 august.

Și, pentru ca surpriza să fie maximă, sala de cinema, a suferit o amplă operație estetică. Reabilitarea sălii de spectacole, montarea sistemului audio, a ecranului și implementarea unui sistem video de proiecție 3D de înaltă calitate, au darul de oferi spectatorilor o experiență de neuitat.

Astfel, începând din 15 august, cinefilii, și nu numai, vor putea fi zilnic în centrul acțiunii, urmărind cele mai noi producții 3D, de pe marile ecrane.

Daca marți, 15 august, la evenimentul de deschidere, sunt programate două filme, de la orele 16.00 și 19.00, iar intrarea spectatorilor se va face doar pe bază de invitație, în cursul săptămânii următoare vor rula mai multe filme pe zi, spectatorii, urmând să achite un bilet de intrare.

În ziua inaugurării, la cinema 3D, din Râmnicu Sărat, vor rula animația „Despicable Me 3” ( „Sunt un mic ticălos 3” ), de la ora 16.00, și producția „Valerian and the City of a Thousand Planets”, de la ora 19.00.

Filmele 3D oferite de cinematograful 3 D, din Râmnicu Sărat, sunt la cele mai înalte standarde calitative, atât din punct de vedere al imaginii, cât și al sunetului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 72 = 81