BANI PENTRU ȘCOLI

0
1264

În anii anteriori unele școli au făcut igienizarea și reparațiile necesare pentru începerea noului an școlar în condiții maxime cu banii strânși de la părinți. Anul acesta situația va fi cu totul alta, iar toate problemele din unitățile de învățământ vor fi rezolvate până la începerea noului an școlar! Asigurarea este dată de reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat, care vor da curs solicitărilor făcute de directorii de licee, școli și grădinițe și vor aloca banii necesari pentru igienizare, renovare și reparații. Cele mai multe unități au prevăzute în buget fonduri pentru astfel de lucrări, însă unele dintre ele au cerut suplimentarea acestora.

În anii trecuți, unele școli din Râmnicu Sărat au cumpărat materialele necesare pentru realizarea lucrărilor de igienizare, reparații și întreținere, din fondurile proprii strânse de părinți. Pentru că este vacanță, iar până la începutul anului școlar problemele din unitățile de învățământ trebuie rezolvate, autoritatile vor aloca banii necesari pentru desfășurarea lucrărilor de curățenie.

Cele mai multe unități de învățământ au prevăzute în buget fonduri pentru astfel de lucrări, însă unele dintre ele au cerut suplimentarea acestora.

În ultimii ani, în niciuna dintre unitățile de învățământ din Râmnicu Sărat, nu au fost înregistrate probleme, care să pună în pericol debutul anului școlar.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =