Pietoni seceraţi

0
1205
Sursa foto: Arhivă

Accident grav, pe un important bulevard din Buzău. O şoferiţă de 23 de ani, aflată la volanul unui BMW, a spulberat cu maşina un grup de pietoni, rănind două persoane. După ce a lovit pietonii, şoferiţa s-a înfipt cu maşina într-un copac. Din accident a mai rezultat rănirea uşoară a soferitei şi a unui pasager.

Bolidul se deplasa cu viteză pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Buzau, iar în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia cu strada Colonel Buzoianu, tânăra a pierdut controlul volanului. Ea a ajuns cu maşina pe trotuar, înfigându-se apoi într-un copac. Doi pietoni au avut ghinionul să se afle pe traiectoria maşinii scăpate de sub control. Este vorba despre doi bărbaţi, de 35 şi 41 de ani. Aceştia au fost transportaţi la spital. Şoferiţa a fost şi ea rănită, la fel și pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Șoferița fost testată alcoolscopic de poliţiştii sosiţi pentru a efectua cercetările, însă rezultatul a fost negativ. Tinerei i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În zilele de weekend, Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău seamănă mai mult cu o pistă de raliuri sau de motocros. Conducerea Poliție Rutiere din Buzău spune că vitezomanii sunt frecvent sancționați, însă este ușor de constatat că sancțiunile nu îi sperie prea tare pe tinerii teribiliști.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 68