CRIMINAL PRINS

0
1298
Imagine cu caracter ilustrativ

Politiştii constănţeni au avut nevoie doar de câteva zile ca să dea de urma unui bărbat care a lovit un tânăr cu bestialitate până când acesta a căzut lat pe asfalt. Scandalul ar fi pornit într-un autobuz în urmă cu câteva zile, când cei doi se întorceau de festivalul NEVERSEA. A continuat apoi într-o staţie şi totul a degenerat. După ce şi-a lovit victima, bărbatul s-a ascuns la părinţi, în judeţul Tulcea. Nu a ştiu ca tânărul a murit între timp, pe un pat de spital. Acesta a fost prins joi de către poliţiştii constănţeni, iar acum va ajunge în spatele gratiilor.

Victima, Valentin Baicoianu, era din Slobozia şi venise la Constanţa împreună cu două prietene la festivalul NEVERSEA. În dimineaţa zilei de joi, au plecat împreună spre casă cu autobuzul. În aceeaşi maşina s-a urcat şi agresorul însoţit de vărul său. Acesta din urma ar fi încercat să intre în vorbă cu cele două tinere, însă acestea l-au refuzat, şi în cele din urma a coborât. În acel moment ar fi izbucnit scandalul între agresorul rămas în continuare în autobuz şi victimă.

Cei doi tineri au coborât la cap de linie, însă conflictul a continuat, iar la un moment dat, agresorul i-a tras victimei un pumn în faţă. În cădere, bărbatul s-a lovit cu capul de asfalt.  Fetele care îl insoţeau au sunat la 112, iar tânărul a fost dus la spitalul din Constanţa, iar mai apoi la Bucureşti. Între timp agresorul dispăruse. Oamenii legii l-au căutat câteva zile. În cele din urmă au reuşit să îl prindă.

Se ascundea la părinţi, în Tulcea şi susţine că nu ştia că tânărul ar fi ajuns la spital în comă şi cu atât mai puţin că ar fi decedat.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventive, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 57