Accident rutier pe raza comunei Cernăteşti

0
1284
Sursa foto: Arhivă

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri noaptea în comuna Cernăteşti, pe drumul judeţean 203 K. 3 persoane au fost accidentate de către un şofer ce transporta o rulotă. Doi dintre pietoni, o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 49 de ani, au murit pe loc, iar cea de-a treia victimă, o femeie tot de 35 de ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău.

Cei trei localnici tocmai coborâseră din autobuzul care îi aducea de la Buzău la Cernăteşti, de la schimbul de noapte.  Au traversat strada printr-un loc nepermis şi au fost luaţi prin surprindere de către un şofer ce tracta o rulotă. În zadar a încercat acesta să îi evite. Rulota a făcut ca maşina să devină de necontrolat.

Doi dintre pietoni, o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 49 de ani, au murit pe loc, iar cea de-a treia victimă, o femeie tot de 35 de ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău.   Şoferul autovehiculului, un bărbat de 33 de ani, a fost şi el rănit în urma impactului şi a fot transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 83