Opt persoane au fost grav rănite în urma accidentului rutier produs joi seară pe Drumul European 85

0
1207

Opt persoane au fost grav rănite în urma teribilului accident produs pe Drumul European 85, la ieşire din localitatea Oreavu spre Buzău. Şoferul unei dube a efectuat o depăşire neregulamentară şi a lovit două autoturisme. În urma impactului puternic şase adulţi şi doi minori au fost răniţi. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, inclusiv o autospecială pentru victime multiple, care au transportat raniţii la Spitalul Judeţean Buzău.  

Accidentul s-a produs la 10 km de localitatea Oreavu spre Buzău. Şoferul unei dube, un bărbat de 63 de ani, a vrut să depăşească un autoturism din faţa sa. Când a văzut că din sens opus venea un alt autoturism a vrut să revină pe banda lui, însa nu a mai avut timp.

După ce a lovit autoturismul din faţa sa, duba a intrat pe contrasens şi a izbit frontal încă un autoturism, care circula regulamentar, condus de un râmnicean de 22 de ani. Impactul a fost atât de puternic, încat opt persoane au fost grav rănite. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, echipaje de descarcerare şi SMURD, dar şi o autospecială pentru victime multiple. Rând, pe rând, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale.

Politiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul unei depaşiri neregulamentare.

În zona în care s-a produs accidentul, traficul a fost blocat aproape două ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 + = 93