Horoscop 14 – 20 iulie

0
3706

Berbec – ultimele zile de tranzit ale lui Marte în Rac grăbesc acţiuni de finalizare de proiecte în sectorul casei în care locuiţi ori puneţi la punct relaţiile cu unul din membrii familiei. Modificările pe care le-aţi adus acolo se apropie de sfârşit.

Taur – pe unii îi va preocupă o relaţie cu străinătatea ,care se desfăşoară, fie în deplasare, fie pe mail sau telefonic. Alţii se apropie de finalizarea unui proiect la care au lucrat până acum,ceva legat de cercetare sau poate de nişte traduceri.

Gemeni – voi oricum aveţi talent la dezbateri, aveţi cuvintele la voi, se spune că sunteţi curioşi şi inteligenţi, dornici de a vă informa. Acum cu atât mai mult aveţi ocazia să vă demonstraţi talentele şi vă vom vedea la rampă .

Rac – nu e momentul pentru a vă asuma riscuri mari sau a reacţiona impulsiv la stimulii exteriori. Daţi-i însă bătaie să finalizaţi ceea ce aţi început în ultima perioadă, mai exact în iunie. Nu de altă dar veţi mai avea şansa asta abia peste 2 ani.

Leu – e timpul să vă gândiţi la schimbările pe care doriţi să le faceţi pentru mulţumirea voastră , pentru a vedea în sfârşit progrese în viaţă . Aveţi acum timp să respiraţi şi pentru că vor veni zile cu o mulţime de optiuni si de treabă, vă sfătuiesc să profitaţi de pauză acum

Fecioara – se poate pleca într-o excursie (ori se revine dintr-una), se poate semna un contract, acorda un interviu, se lansează un nou produs ,se face o prezentare, se apare pe un panou, se poate susţine un discurs, publica o carte ori se dă startul unui proiect de echipă .

Balanţă – Marte şi Uranus vor fi la cote de avarie , declanşând valuri furioase dinspre un partener de afaceri, agent sau cineva care colaborează strâns cu voi – ar putea fi chiar de la partenerul vostru de viaţă, deranjat că îl neglijaţi.

Scorpion – problemele care se pot ivi au legătură cu comerţul, străinătatea, drumurile lungi sau sistemul de educaţie. Mediile academice, fie că aveţi rol de student, fie de profesor, pot suferi schimbări neprevăzute ori probleme juridice pot să apară.

Săgetător – unii vor plăti neaşteptat oalele sparte ale unei investiţii riscante, iar alţii vor aduce o relaţie de iubire toxică până într-acolo încât mai bine ea să se rupă definitiv acum. Femeilor însărcinate le sugerez să îşi facă periodic controalele medicale .

Capricorn – continuă să fie pusă în discuţie relaţia cu partenerul de viaţă, iar ceea ce se va petrece va avea probabil legătură cu evenimentele din ultimele 3 săptămâni, putându-se acum produce o ruptură ireparabilă dacă nu veţi fi înţelepţi să calmaţi situaţia.

Vărsător – Marte continuă să vă agite viaţa profesională, dar şi să vă facă probleme de sănătate. Veţi fi în continuă vervă şi mişcare, mai ales dacă domeniul vostru de activitate este comerţul sau lucraţi în învăţământul gimnazial şi liceal.

Peşti – dacă unii dintre voi au simţit fiori şi sentimente ridicate la cote înalte până acum, probabil că a venit momentul să vă întrebaţi dacă chiar se merită, dacă o astfel de persoană asupra căreia aţi proiectat calităţi, chiar le are sau au fost în imaginaţia voastră.

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =