Numărul victimelor care şi-au pierdut viaţa în apele Mării Negre a ajuns la 10

0
1703

Un bărbat de 55 de ani a fost scos fără suflare de scafandrii din apă, în apropiere de Olimp. Omul lucra ca muncitor la un hotel în zonă şi a vrut să se răcorească. S-a aventurat însă într-o zonă cu foarte mulţi curenţi şi în care nu există salvamari. A fost scos la suprafaţă de scafandrii, câteva ore mai târziu, fără suflare.

În staţiunile din sud din nou arborat steagul roşu, semn că nimeni nu are voie să  intre în apă. Cu atât mai mult pe o plajă nesupravegheată de căre salvamari.

Din pacate bărbatul în vârstă de 55 de ani nu a mai ţinut cont de nimic în dorinţa lui de a se răcori. S-a aventurat în mare în zona digului iar curenţii l-au tras la fund.

Un prieten de –al barbatului a intrat şi el în mare, însă şi-a dat seama la timp de pericol şi s-a intors. Nu şi-a mai putut ajuta colegul care a dispărut chiar sub ochii lui. La faţa locului au sosit imediat salvamarii chemaţi dintr-o altă zona a staţiunii iar mai apoi echipajele de la pompieri şi medicii smurd.

După aproape două ore de căutari, trupul bărbatului a fost scos la suprafaţă de către scafandrii. Medicii smurd au aplicat protocolul şi l-au resuscitat pe bărbat minute în şir,  însă în cele din urmă l-au declarat decedat.

Tot ieri, o tânără din Dâmboviţa, venită la mare să muncească, a sfârşit înecată în apele Mării Negre. Tragedia s-a petrecut la Mangalia.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =