LA PLAJA PE CANICULĂ

0
2257

E caniculă în aproape toata ţara, însă turiştii de pe litoral au impresia că arsiţa nu e atât de mare  ca în restul regiunilor. Totuşi căldura e sufocantă, pentru că umiditatea e uriasă. Iar la miezul zilei, să stai pe plajă e moarte curată. Mulţi pătimesc din cauza arsurilor şi îşi dau seama când e deja prea târziu.

Pe plajă, la orele pranzului, abia dacă mai găseşti un loc liber. Ca să fie siguri că pe lângă soare vor avea parte şi de răcoarea mării, cei mai mulţi turişti vin încă de dimineaţă şi nu mai pleacă până spre seara.

Pe plajele de “fiţe”, acolo unde preţurile nu mai sunt tocmai pentru toate buzunarele, e la fel de aglomerat. Tinerii însă nu se uită la bani. Important este să se simta bine.

Barmanii sunt cei mai solicitaţi zilele astea pe plajele de fiţe. Căldura nu se tratează în mod tradiţional cu bere rece sau sucuri puse la gheaţă. Cocktailurile sunt la ordinea zilei, iar frapierele cu gheaţă şi sticle cu vin spumant ori şampanie veritabilă nu contenesc în drumul lor spre mesele chefliilor.

Meteorologii anunţă caniculă în continuare, însă pe Litoral lucrurile stau un pic diferit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 6 = 7