MOTOCICLIST GRAV RĂNIT

0
1103

Accident grav joi seară în localitatea buzoiană Poşta Câlnău. Un motociclist de 24 de ani a ajuns la spital cu răni grave la ambele picioare, după ce un consătean de 46 de ani, aflat la volanul unui autoturism l-a lovit în plin. Motociclistul este nepotul unui cunoscut om de afaceri din zonă. Pentru că starea tânărului s-a agravat, medicii de la spitalul Judeţean Buzău, l-au trimis  rapid la un spital de urgenţă din Capitală.

Soferul  în vârstă de 46 de ani din localitatea Poşta Cîlnău, se deplasa pe drumul comunal 112 către localitatea  Zilişteanca, cand a pătruns pe contrasens şi a lovit in plin intr-o motocicletă condusă de un tânăr de 24 de ani. În urma impactului violent, tânărul a suferit leziuni la ambele picioare și a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean Buzau. Șoferul mașinii a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Polițiștii urmează să stabilească dinamica accidentului și cine se face vinovat de producerea acestuia.

Tânărul este nepotul unui cunoscut om de afaceri din zonă, Gheorghe Rădulescu. Potrivit poliţiştilor, tânărul ar fi circulat cu o motocicletă de competiţie, fără să deţină însă permis de conducere categoria A, având doar categoria B pentru autovehicule.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pentru că starea tânărului s-a agravat medicii de la spitalul Judeţean Buzău l-au trimis  rapid la un spital de urgenţă din Capitală.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 + = 69