NEVERSEA – un festival cu mari aşteptări

0
1247

În mai puţin de 2 zile se deschid porțile celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. Pe cele 7 scene ale festivalului vor urca Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora sau Fatboy Slim. 150 de artiști internaționali vor cânta în cele 3 zile de festival. Un festival care se anunţă profitabil din toate punctele de vedere, dacă ţinem cont că mulţi dintre hotelierii din Mamaia au mărit tarifele şi cu 50 la sută pentru weekend-ul care vine. Chiar şi aşa au dat deja toate camerele. Pregatirile sunt în toi, de la municipalitate până la poliţie care-şi adună Forţele Anti-tero pentru festival.

150.000 de oameni din tară şi din intreaga lume vin la Constanţa, în weekendul 7-9 iulie, atunci când are loc Neversea. Turistii nu vor sta toată ziua pe plaja Festivalului: se vor distra şi se vor relaxa în Statiunea Mamaia. Nu e de mirare că la atâta amar de oameni, hotelierii au văzut oportunitatea unor profituri generoase.

NEVERSEA este un fenomen care aduce la un loc mii de oameni. Nu doar hotelieri se pregătesc temeinic, ci şi autoritătile locale şi forţele de ordine. Trupele speciale ale poliţiei se vor alătura ofiţerilor de zi cu zi şi jandarmilor şi  vor asigura paza şi ordinea publică în zonă pe toată perioada festivalului. Vor fi şi ofiţeri de la crimă organizată, dar şi de la birourile antidrog. Accesul în zonă se va face doar cu poşete ori genţi de mici dimensiuni şi fără rucsace.

Autoritătile locale promit că nu vor exista probleme în trafic, lipsa căilor de acces către festival, ori a mijloacelor de transport care să îi ducă pe turişti direct la zona în care acesta se desfăsoară.

Cât despre accesul la festival acesta se va face conform unor condiţii bine stabilite de organizatori. Astfel că preschimbarea biletelor în brățara de festival se face doar cu actul de identitate într-un singur loc, mai exact la intrarea pe plaja Modern, dinspre Portul Turistic Tomis Constanța.

Fratele festivalului Untold, promite să-l întreacă.

Peste 3000 de oameni aduşi special de organizatori au lucrat la foc continuu în ultimele două săptămâni. Li s-au alăturat 500 de voluntari şi peste 200 de camioane necesare pentru transportul logistic.

Scena principală este imensă: are 80 m lungime, 5 etaje de bloc înalţime şi panouri LED care însumează 400 mp. Au muncit acolo 20 de designeri plus muncitori a căror volum de muncă, totalizează câteva mii de ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + = 6