ȚIGĂRI ASCUNSE ÎN REZERVOR

0
1271

La Constanta,  Garda de Coastă a descoperit peste 10.000 de pachete de țigări de contrabandă ascunse intr-o dubă special modificată. Țigările erau ascunse în podeaua autoutilitarei, prin folosirea unui mecanism acționat electric, ce permitea ascunderea țigaretelor în spațiul special amenajat. Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați Judecătoriei Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Contrabandistii sunt doi barbati de 27 si 53 de ani,  cu dublă cetățenie,  română și moldoveneasca.  Ei modificasera rezervorul mașinii care nu mai era funcțional,  ci avea doar rol de mascare a unui spațiu special amenajat, unde se aflau cartușe cu țigări.

Acestea erau foarte bine ascunse, fiind identificat un mecanism artizanal, acţionat electric, prin care podeaua autoutilitarei se ridica, permiţând astfel depozitarea țigărilor în spaţiul special amenajat în șasiul mașinii.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.200 de pachete cu țigări, în valoare de 100.000 lei,  fără marcaje fiscale, care au fost ridicate în vederea confiscării. Totodata, autovehiculul,  în valoare de 7.000 euro,  a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =