ATAC ÎN STIL MAFIOT

0
1390

Atac în stil mafiot la Constanţa! Locotenenţii unui clan interlop au incendiat în miez de noapte două maşini de lux deţinute de un afacerist renumit. Victima piromanilor spune că autorităţile îi cunosc pe cei care stau în spatele acestor actiuni criminale, dar nu fac nimic pentru a-i opri.

Lovitura a fost dată de soldaţii unei grupări mafiote din Constanţa. Piromanii au incendiat aceste două autoturisme de lux care fac împreună aproape 200.000 de euro.
Oamenii au fost treziţi în plină noapte de nişte bubuituri puternice şi au văzut cum două maşini s-au transformat în torţe vii. Autoturismele aparţin unui afacerist constănţean. Abia fuseseră înmatriculate şi nu aveau asigurare.

Cu mai bine de 15 ani în urmă omul a devenit ţinta unui clan mafiot de la care ar fi împrumutat nişte bani. Păgubitul spune că şi-a achitat datoria faţă de gangsteri, dar aceştia tot nu l-au lăsat în pace. Cu un an în urmă, aceiaşi indivizi i-au lăsat în faţa resturantului său o coroană de flori, chiar de ziua fiicei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =