ACCIDENT SPECTACULOS

0
1410

Grav accident ieri seară pe Drumul European 85, la ieşire din localitatea buzoiană Costeşti. Şoferul unui Cielo în care se mai aflau patru adulţi şi doi copii a scăpat controlul volanului, iar când autoturismul s-a răsucit, a fost izbit de un SUV Honda, cu numere de Iaşi. Ambele maşini au ajuns pe câmp iar din coliziune a rezultat rănirea pasagerilor din Cielo.

Accidentul s-a produs ieri seară, la mai puţin de zece kilometri de municipiul Buzău. În timp ce se deplasa dinspre Urziceni, şoferul autoturismului Cielo, în vârstă de 43 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina ieşind cu roţile din dreapta pe acostament. Autoturismul cu 7 persoane la bord s-a răsucit de câteva ori pe sensul sau de mers.
O şoferiţă, în vârstă de 52 de ani, din Iaşi, care se deplasa tot dinspre Urziceni, la volanul unui SUV marca Honda, nu a mai putut frâna la timp. Autoturismul Cielo a fost izbit în partea laterală, toate cele şapte persoane, din comunitatea de romi de pe strada Plevnei din municipiul Buzău, fiind rănite şi transportate la spital cu ambulanţe. Printre răniţi sunt şi doi copii, un băiat de 7 ani şi o fetiţă de 9 ani.

Fetiţa, care a suferit răni mai grave, a fost transportată ieri seară la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Traficul pe şoseaua europeană 85 a fost blocat, în zona accidentului, mai bine de o oră, formându-se coloane de maşini pe ambele sensuri de mers lungi de peste 5 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 44