S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL 7

0
1201

Moarte învăluită în mister la Constanţa. Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit fără suflare la doar câţiva metri de blocul în care locuia. Oamenii legii cred că cel mai probabil s-a sinucis, pentru că nu existau alte urme de violenţă pe trupul lui, însă cazul a fost preluat de procurorii criminalişti.

Tragedia s-a petrecut ieri dupa-amiaza. Locatarii din zona au auzit o bubutitura puternica,  insa nu s-au gandit o secunda ca cineva s-ar fi putut arunca de la balcon. Si totusi la 112 cineva anunta ca o persoana s-a aruncat de la etajul 7. Imediat la fata locului au sosit medicii de la ambulanta. O echipa de criminalisti a fost chemata la fata locului, iar zona a fost delimitata. S-au prelevat probe si amprente,  insa se pare ca nu exista dubii cu privire la modul in care a survenit decesul.

Se pare ca barbatul nu era la prima tentativa de suicid. In urma cu doua zile a incercat sa isi puna capat zilelor si a inghitit mai multe pastile. Era in depresie si se afla sub tratament psihiatric. Cazul este cercetat acum de procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =