INTERSECȚIA GROAZEI

0
982

Continuă șirul de accidente grave într-o intersecție din apropierea Gării din Buzău. O gravidă a trecut prin clipe de coşmar după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un şofer neatent care nu a oprit la stop în intersecția blestemată. Femeia a ajuns în stare de şoc la spital!

Accidentul s-a produs joi dupa-amiaza! Un șofer de 53 de ani, din Buzău, aflat la volanul unui autoturism Fiat care circula pe strada Plevnei, din Buzău, nu a oprit la stop și a izbit un Seat care circula regulamentar, pe drumul cu prioritate. După coliziune, ambele mașini au fost avariate.

Alertați de zgomot, mai mulți vecini au sărit să o scoată pe gravidă din maşină.

Aceasta a fost transportată a spital, în stare de şoc cu traumatisme la membre şi la cap. Celălalt şofer şi soția au refuzat ajutorul asistenților de la Ambulanță, spunând că nu au suferit traume în urma accidentului .

Localnicii din zonă sunt extrem de nemulțumiți de faptul că autoritățile nu nu iau măsuri pentru a preveni astfel de evenimente, deși au solicitat în scris Primăriei montarea dispozitivelor de reducere a vitezei.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =