Un patron din Brăila a fost păgubit cu 5100 lei după o petrecere de botez

0
948

Un patron brăilean de restaurant a fos păgubit cu 5.100 de lei, după ce niște clienți care au organizat o petrecere de botez în localul administrat de el, au plecat fără să plătească. Familia susține că nu a gresit cu nimic, în contextul în care nu a fost semnat un contract cu patronul localului. Administratorul restaurantului spune că nu va lăsa lucrurile așa și îi va acționa în instanță.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 11 spre 12 iunie. Petrecareții închiriaseră localul cu mai mult timp în urmă și achitaseră un avans de 500 de lei. Verbal, se înțeleseseră cu patronul să termine petrecerea în jurul orei 03.00, însă, în momentul în care chelnerii i-au informat că este timpul să oprească muzica, a început scandalul. Familia care organiza botezul a început să devină recalcitrantă, insistând ca petrecerea să continue până la ora 06.00, în ciuda înțelegerii anterioare. Mai mult, tatăl copilului al cărui botez era sărbătorit, a încercat să intre în birou, peste patron, imagini surprinse și pe camerele de supraveghere din local. În momentul în care patronul a chemat Poliția, petrecăreții s-au mai potolit, limitându-se doar la înjurii.

“Au venit 4 agenți de poliție. Domnul (n.r. tatăl copilului) a primit un avertisment scris, însă a refuzat să plătească toate serviciile pe care i le-am prestat pe motiv că nu a primit un contract. ”a spis Sandu Sorin, patronul păgubit

Condus la sediul Poliției, tatăl recalcitrant a primit o amenda de 500 de lei pentru comportamentul său, însă, tot de față cu polițiștii, a refuzat să primească bonul emis de restaurant, pe motiv că nu a semnat niciun contract.

“Vă duceți la restaurant și vedeți pe usă ce program au, că au de la 17:00 până la 6 dimineața. Patronul la ora 3 ne-a dat afară. Și am terminat. Nu a fost absolut niciun contract. Ne-am înțeles prin telefon. Nu a fost nicio factură. A fost un simplu bon pe 47 de porții.” a spus tatăl care a organizat petrecerea.

În fapt, patronul restaurantului a întocmit un contract pentru eveniment, însă tatăl a refuzat să îl semneze în momentul în care a intrat în local, precizând că o va face dimineața, când va achita și consumația. Acum, patronul s-a trezit cu o pagubă de 5.110 lei, contravaloarea a 60 de porții de mâncare comandate de familie pentru petrecere. Patronul spune că nu va lăsa lucrurile ața și îi va acționa în instanță pe clienții care nu i-au plătit consumația.

Deși la eveniment au participat doar 47 de invitați, restul de porții, până la 60, câte au fost comandate, au fost luate acasă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 63 = 65