FILIALĂ ÎN RECONSTRUCŢIE

0
1202

PNL Buzău intră în reconstrucţie. Liderul organizației județene a partidului, deputatul  Cristi Romanescu, susţine că va face curăţenie în partid. Alegerile interne din PNL au scos la iveală nereguli grave în mai multe organizaţii din judeţ.

Noua echipă de conducere a PNL Buzău anunţă o reformă drastică în organizaţie şi caută oamenii care vor cu adevărat să se implice în activitatea partidului.

Deputatul Cristi Romanescu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, spune că în perioada alegerilor au fost găsiţi membri fără adeziuni, membri care dintr-un motiv sau altul nu şi-au plătit cotizaţiile ori nu au avut toate documentele în regulă, astfel că nu au avut dreptul să candideze.

La acest moment, PNL Buzău numără aproape 800 de membri cu cotizaţia plătită la zi, cu carnete şi adeziuni în regulă. Aproximativ 20 de organizaţii din judeţul Buzău nu au, însă, în acest moment, structuri de conducere alese, deşi procesul electoral intern s-a încheiat de o lua si jumatate. Liderul liberalilor buzoieni, Cristi Romanescu, acuză şi activitatea duplicitară a unor membri de partid.

Deputatul Cristinel Romanescu a fost ales, la sfarsitul lunii aprilie, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 92