PROGRAM PRELUNGIT

0
1103

Program prelungit la Prefectura Buzău, dar și  la ghişeele  Serviciului de Permise si Înmatriculări precum și la Pașapoarte. Astfel, angajatii acestor institutii recuperează ziua liberă din minivacanţa de Rusalii, 2  iunie, prin prelungirea programului cu încă  2 ore,  în perioada 6-9 iunie.

 

Bugetarii au avut liber și vineri. Guvernul a acordat acest beneficiu bugetarilor pentru a lega ziua libera legala de joi de zilele libere de sâmbătă, duminică şi ziua de 5 iunie, stabilită ca zi liberă prin Codul muncii, fiind a doua zi de Rusalii. Angajatii la Stat  trebuie  să  recupereze însă ziua liberă din 2 iunie, pe 10 iunie 2017. Totuși, recuperarea se va putea face și prin prelungirea corespunzătoare a programului de lucru zilnic, până la 16 iunie 2017. La Prefectura Buzău, s-a decis ca acest liber să fie recuperat saptamana acesta, prin prelungirea programului de lucru cu inca doua ore.

Totodată, și ghişeele Serviciului de Permise si Înmatriculări, precum șI cele de la Pașapoarte au program prelungit până la sfarsitul saptamanii.

Parlamentul a decis în octombrie 2016 ca 1 Iunie, Ziua Copilului, să fie zi liberă nelucrătoare, cu scopul de a îmbunătăţi relaţia dintre copiii şi părinţii din România şi de a-i determina pe părinţi să petreacă “timp de calitate” împreună cu cei mici. Anul acesta, 1 iunie s-a legat  cu alta sarbatoare legala, Rusaliile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 29