Noul Nissan Micra disponibil și în showroom-ul din Buzău

0
1472

Pasionații de autoturisme din Buzău au acum ocazia de a testa noul Nissan Micra. Aceștia sunt așteptați în perioada 25 şi 31 mai la showroom-ul General AutoCom la „Zilele Micra”, unde specialiști în domeniu vor prezenta revoluționara mașina.

Noul Micra este primul model Nissan din segmentul B care oferă un pachet atât de vast de tehnologii de siguranţă, disponibile încă de la primul nivel de echipare. Cu o lungime de aproape 4 metri, noul Micra are postura perfectă a unuia dintre cele mai late şi mai joase vehicule din segmentul său.

O atenție sporită a fost acordată design-ului, modern, sportiv, cu linii atletice şi fluide și elemente de identitate specifice.

Pentru o apariţie spectaculoasă este pusă la dispoziţie și o paleta largă de nuanţe vii de caroserie, cu peste 100 de combinaţii de personalizare ce permite clienţilor să îşi imprime stilul personal şi asupra propriului model Micra.

Inovație disponibilă în acest segment, prin tehnologiile pe care le oferă, este Sistemul Inteligent de Intervenţie la Părăsirea Benzii, care readuce vehiculul pe banda de mers atunci când aceasta este părăsită involuntar. Unică în segment este şi tehnologia Intelligent Around View Monitor, care utilizează patru camere video pentru o vedere panoramică 360º asupra vehiculului, oferind o vizibilitate completă şi uşurinţă la manevrare în marşarier sau la parcare. Această tehnologie include şi funcţiile Detectare Obiecte în Mişcare şi Avertizare Unghi Mort.

O atenție sporită a fost acordată și tehnologiei Nissan Intelligent Mobility, disponibile pe noul Micra, ce include Sistemul Inteligent de Frânare de Urgenţă cu funcţie de Recunoaştere a Pietonilor, Sistemul Inteligent de Control al Traiectoriei, Sistemul Inteligent de Control alRulării, Asistenţa pentru Lumini Fază Lungă, Recunoaştere Indicatoare Rutiere, Asistenţă la Pornirea din Rampă.

În exclusivitate pentru Noul Micra şi în colaborare cu Nissan, a fost dezvoltat noul system de sonorizare Bose Personal cu 6 incinte acustice. Acest sistem premium a fost optimizat pentru şofer, cu două boxe Bose UltraNearfield™, înglobat în tetiera scaunului şofer, pentru o experienţă audio unică.

Pasagerii se bucură de un sunet de calitate deasemenea. Nivelul de profunzime a sunetului poate fi personalizat – de la sunetul de scena tradiţional până la o ambianţă sonoră spaţioasă şi profundă de cinema.

Gama de lansare a noului Nissan Micra propune trei motorizări eficiente – două propulsoare benzină, dintre care unul turbo cu cilindree redusă, şi un motor diesel – care asigură agilitate şi costuri optime de utilizare.

“Am dus segmentul european de vehicule compacte la un nou nivel, concentrându-ne asupra nevoilor reale de astăzi ale clienţilor şi anticipându-le pe cele de mâine. Noul Nissan Micra este un vehicul excepţional, caracterizat de un design expresiv, interior rafinat, agilitate şi siguranţă în conducere’’. a declarat Guillaume Cartier, Vice Preşedinte Senior Vânzări şi Marketing Nissan Europa

Cea de-a cincea generaţie Micra, a fost proiectată, concepută şi fabricată în Europa, pentru Europa și reprezintă o reinventare a modelului din toate punctele de vedere.

Noul Nissan Micra este disponibil în România, cu preţuri începând de la 9.750 € (TVA inclus) pentru versiunea Visia 1,0L 70CP, în programul Rabla 2017.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =