Crimă pasională la o agenție de turism în București. Soțul victimei a tras cu un pistol cu bile.

0
1297

O crimă a avut loc la o agenție de turism din București, din Sectorul 5. O femeie a decedat după ce a fost împușcată în cap de propriul soț, cu un pisol cu bile. Crima s-ar fi produs marți, însă autoritățile au făcut public incidentul abia miercuri.

Bărbatul deținea legal pistolul cu bile. După incident, acesta a fost identificat rapid de polițiști, care l-au căutat la domiciliul din județul Călărași. Oamenii legii l-au găsit decedat în propria locuință, în condiții încă necunoscute.

„Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri au fost sesizate că în incinta unei societăţi comerciale de pe raza sectorului 5 o angajată, de 31 de ani, a fost agresată şi împuşcată, în zona capului, de soţul ei, acesta ulterior părăsind locaţia. A fost efectuată cercetarea locului faptei, cadavrul fiind ridicat şi transportat la INML în vederea necropsiei. În cursul nopţii, suspectul (45 ani) a fost găsit decedat, pe raza unei comune din judeţul Călăraşi”, informează miercuri Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.
Bărbatul era deţinător legal de pistol cu bile. Poliţia nu a identificat eventuale plângeri formulate anterior de victimă împotriva soţului ei, potrivit stiripesurse.ro

Cei doi erau căsătorțti, însă stăteau separat de câteva luni de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 88