CARAMBOL TERIBIL

0
1857

O clipă de neatenție a unei șoferițe de 23 de ani a creat astăzi un carambol teribil în apropiere de municipiul Buzău. Patru persoane, trei adulți și un copil, aflați pe marginea drumului, au ajuns la spital dupa ce au fost acroșați de către mașina scăpată de sub control de către șoferiță. Cu câteva zeci de minute în urmă, un alt accident se produsese în același loc. Tânăra care a produs evenimentul este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 12:30, in  localitatea Potârnichești, pe drumul european 85. O tânără de 23 de ani, care conducea dinspre Rm. Sărat spre Buzău, a pierdut controlul direcției după o depășire, a ieșit în afara șoselei și a luat pe capotă patru persoane, aflate în afara soselei Este vorba de trei adulți și un copil, care stăteau de vorbă în fața unui atelier pentru dezmembrări auto. Fata le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul volanului pentru ca a fost distrasă de un alt accident produs în zonă.

Mai mult, înainte să se oprească, autovehiculul Dacia Logan condus de tânără a tamponat, pe rând, trei mașini staționate în afara șoselei, avariidu-le serios. Politistii au deschis un dosar penal, tânăra șoferință fiind cercetată pentru vătămare corporală din culpă. Un alt accident se produsese în aceeași zonă, cu câteva zeci de minute în urmă. Două mașini au fost avariate, o dubă de curierat și un autoturism Fiat -, iar o persoană, care acuza dureri de cap, a fost transportată la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =