VICTORIE PRIN K.O.

0
1879

Bogdan Dinu a reușit, sâmbătă seară, la Timișoara, cea de-a 17-a victorie la profesioniști. Buzoianul a câștigat prin Knock Out Tehnic în fața georgianului Irakli Gvenatadze, în runda a patra. Tot în gala de la Timișoara, Flavius Biea a câștigat la puncte în fața maghiarului Laszlo Toth, câștigând centura WBA continentală la categoria semimijlocie.

În gala „Noaptea spartanilor” de la Timișoara, toți românii care au urcat în ring au obținut victorii. Buzoianul Bogdan Dinu a câștigat în fața georgianului Irakli Gvenatadze, un pugilist de 26 de ani cu șase victorii la profesioniști din șapte meciuri. Diferenţa enormă de valoare a fost vizibilă încă din primele secunde ale duelului, pe care Dinu l-a încheiat de altfel destul de repede, printr-un Knock Out Tehnic, în runda a 4-a. Meciul a fost programat la categoria grea şi ar fi trebuit să dureze 10 reprize. Este cea de-a 17-a victorie la profesioniști pentru sportivul de 31 de ani, Bogdan Dinu.

Main-eventul galei de la Timişoara a fost disputa dintre reprezentantul gazdelor, Flavius Biea şi ungurul Laszlo Toth. Biea a făcut un pas important spre boxul mondial, adjudecându-şi centura WBA continentală la categoria semimijlocie, după o victorie la puncte, în 12 reprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 + = 69