ARESTAT PREVENTIV PENTRU INJUNGHIERE

0
1706

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, a fost arestat  pentru 30 de zile și acuzat de tentativă de omor în urma scandalului sângeros petrecut în minivacanța de 1 mai, în apropierea unui celebru club de fitze din nordul statiunii Mamaia. Decizia nu este definitiva. Ea poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

S-a intamplat in dimineata zilei de 30 aprilie. In parcarea clubului petrecaretii obositi isi cautau masinile ca sa plece acasa, dupa o noapte intreaga de petrecere si mult alcool.  Era ora 6 dimineata cand victima agresiunii impreuna cu prietena sa au parasit clubul. In parcare, cel care i-a agresat, a lovit-o din greseala cu masina, pe fata. S-a iscat un scandal intre cei doi barbati; cel de la volan s-a dat jos, a scos un cutit si l-a injunghiat pe prietenul fetei.  S-au scurs clipe de groaza: prietena victimei paralizata de frica a fost incapabila de vreun gest,  insa cativa trecatori care au vazut scena au sunat imediat la 112 cerand o ambulanta de urgenta, la club. Tanarul a fost luat mai mult mort decat viu si dus la spitalul din Constanta.

Patru zile de-ngrijiri medicale a avut nevoie victima internata in spitalul  judetean din Constanta. Medicii au fost nevoiti sa-i scoata din plamani mai bine de 1 litru de sange. Toate acestea i-au facut pe procurori ca sa  incadreze juridic fapta la „tentativa de omor”. Victima are 29 de ani si este din Tulcea. Abia azi dimineata a fost externat si trimis acasa. Agresorul a comparut astazi in fata unui judecator care a decis sa-l trimita in spatele gratiilor 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =