TIR CU BERE RĂSTURNAT

0
1955

Separatoarele de sens montate pe DN 2 B Brăila – Slobozia continuă să creeze probleme pentru participanţii la trafic. De data aceasta un tir, încărcat cu 16 tone de bere s-a răsturnat, în apropiere de localitatea Albina, după ce şoferul nu a observat la timp parapeţii şi a intrat frontal în ei. Din fericire, conducătorul autotrenului a scăpat nevătămat, dar sute de sticle cu bere s-au făcut praf.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineţii, în timp ce şoferul unui TIR , încărcat cu sticle de bere, se deplasa de la Bucureşti către Brăila. Pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat în balans şi s-a izbit în plin de separatoarele de sens montate pe DN 2 B. Autotrenul s-a răsturnat, iar sute de sticle de bere s-au spart. Din fericire, conducătorul auto a scăpat nevătămat, însă pagubele sunt însemnate.

Un alt autotren al firmei transportatoare a preluat navetele cu marfa rămasă neatinsă, iar tirul avariat a fost repus pe roţi. Şoferul neatent a fost sancţionat cu 580 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =