UN NOU PROTEST LA FINANȚE

0
1771

Angajaţii Fiscului din Buzău au ieşit astăzi, din nou, în faţa sediului instituţiei pentru a protesta faţă de Legea Salarizării. În timpul protestului, activitatea instituţiei s-a desfăşurat greu, pentru că în fiecare birou a rămas la lucru un singur funcţionar.

Zeci de angajați ai Administraței Fiscale Buzau au protestat astăzi, revoltati de noile prevederi ale Legii Salarizării.  Este pentru a treia oră când funcţionarii ies în fața  instituției pentru a-si exprima nemultumirile legate de  proiectul legii salarizarii, prin care lefurile le vor fi diminuate. În timpul protestului, activitatea instituţiei s-a desfăşurat greu, pentru că în fiecare birou a rămas la lucru un singur funcţionar.

Proteste spontane au avut loc în mai multe judeţe din ţară, iar funcţionarii spun că vor urma şi alte astfel de acţiuni şi chiar o grevă generală dacă nu se vor acorda creşteri salariale în mod egal tuturor salariaţilor din administraţia publică. De altfel, astăzi, liderii de sindicat din intreaga tara au fost chemați la negocieri, la conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =